Huskur mot kondylom

huskur mot kondylom

Behandla kondylom med äppelcidervinäger

Denna huskur kan fungera, Men innan du påbörjar bör du vara medveten om att en del upplever en viss smärta vid behandlingen.

Äppelcidervinäger finns att köpa i dom flesta matbutiker, en bra variant är druvan den kostar ca 25kr.
bomull Det är en väldigt enkel procedur för att bli av med vårtorna. Du behöver endast tre saker.

  • Äppelcidervinäger
  • bomull
  • Kirurgtejp/bandage

Innan du går till sängs så doppar du bomullen i äppelcidervinäger och placerar den sedan över vårtan. Därefter lägger du antingen  ett bandage eller tejp runt så att bomullen fixeras över vårtan. Det är enklast att använda lite kirurg tejp. Låt den sedan sitta  över natten. Eller länge du vill. Upprepa denna proceduren varje kväll under 1-2 veckor. Du kommer snabbt märka hur vårtan sväller upp och bultar. Vissa kan även uppleva en viss smärta av behandlingen. Efter ett par dagar så kommer du märka hur vårtan ändrar färg. Den kommer bli mörkare och mörkare tills den är nästan helt svart. Efter 1-2 veckor så kommer sedan vårtan att falla bort!  Ibland kan det ta längre tid.

Behandla i 2 veckor

Kom ihåg att fortsätta behandlingen två till tre dagar  efter att vårtan har försvunnit för att vara säker på att den inte kommer igen.   behandla- kondylom.se. Det finns även receptfri behandling i form av zymaderm som går att beställa online. Men om du är osäker på om  det är kondylom du har drabbats av bör du alltid uppsöka vårdcentralen för att få en korrekt diagnos. Vill du se på kondylom bilder kan på första sidan finna en länk där du finner flera bilder. Vänta inte ta tag i problemet direkt så slipper du lida i onödan!